Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lacul Iezer Muntii Rodnei

Lacul Iezer Muntii Rodnei

Lacul iezer sub forma hartii romaniei, aflat langa statia meteo. Lacul atrage mulți turiști atât datorită formei sale cât și a poziționării.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Lacul iezer ef2 are o suprafata mai mica (0,34 hectare), dar are adancime mai mare, 2,1 m. Lângă lac se găsește stația meteo „pietrosu. Lacul iezer sub forma hartii romaniei, aflat langa statia meteo.

Cazare Maramures Catalog Lacul Iezer Muntii Rodnei Timelapse Facebook
vizitati articolul complet aici : https://ms-my.facebook.com/cazareMM/videos/lacul-iezer-muntii-rodnei-timelapse/350560978957854/
Forma lacului iezer, de harta a romaniei, se contureaza tot mai clar cu cat inaintam mai sus pe serpentinele potecii noastre si noi stim ca trebuie varful pietrosul rodnei (2.303 m) este cel mai inalt varf nu numai din muntii rodnei dar si din carpatii orientali. Face parte din rezervația naturală ˝pietrosu mare˝. Cel mai mare iezer glaciar al muntilor rodnei est lacul lala mare j4 cu o suprafata de 0,56 hectare si cu adancimea de 1,6 m.

Lacul iezer sub forma hartii romaniei, aflat langa statia meteo.

Este localizat în munții rodnei, sub vârful pietrosu, la o altitudine de 1.825 m. Learn how to create your own. * face parte din rezervatia naturala pietrosu mare;

* se poate ajunge cu. Lacul iezer, minunăția care are forma tarii noastre, un muntii rodnei. From wikimedia commons, the free media repository.

Romania Tinuturi De Poveste Lacul Iezer Varful Pietrosu
vizitati articolul complet aici : http://romania-obiectiveturistice.blogspot.com/2011/08/lacul-iezer-varful-pietrosu.html
Salut, din borsa, doar pana la lacul iezer, cam cat dureaza traseul si cam la ce dificultate e ? In complexul glaciar lala,se sapte nuclee corespunzatoare celor sapte depresiuni de subsapare glaciara din cuprinsul complexului glaciar. Acești munți prezintă numeroase circuri glaciare.

* ocupa o suprafata de 3.450 mp si lungime de 84 m;

Acești munți prezintă numeroase circuri glaciare. This map was created by a user. From wikimedia commons, the free media repository.

Este localizat în munții rodnei, sub vârful pietrosu, la o altitudine de 1.825 m. Btw, se poate pune cort la lac? Lacul iezer este un lac glaciar situat chiar sub cel mai înalt vârf din carpații orientali, anume pietrosul rodnei, el fiind situat la altitudinea de 1825 de metri.

Parcul Național Munții Rodnei
vizitati articolul complet aici : https://www.parcrodna.ro/
Lacul iezer iezerul este un lac montan situat în masivul obcina feredeului şi aparţine comunei sadova (jud. Lacul are suprafaţa de 0,50 ha, este adânc de 2,5 m şi se află la 1825 m alt. Maramures, rodna mountains, eastern carpathians, romania.

Home » 28 muntii rodnei lacul iezer.

Lacul iezer, împreună cu micul lac zona de agrement lacul iezer a fost inaugurată cu mare fast în luna mai 2016. Ruta începe de la mânăstirea pietroasa, pe traseu marcat ușor de urmărit, pana la stația meteorologica, apoi lacul iezer și ascensiunea la vârful pietrosul rodnei. Inclus in rezervatia naturala pietrosu mare, lacul iezer este pozitionat in caldarea glaciara dintre culmea.

Posting Komentar untuk "Lacul Iezer Muntii Rodnei"