Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Visinata Cu Alcool Dublu Rafinat

Reteta Visinata Cu Alcool Dublu Rafinat. Reteta de visinata sau ciresata. Reţetă tibetană cu usturoi această reţetă veche de 50de ani este. Laşi vişinata la macerat 4 săptămâni. Visinata cu alcool dublu rafinat. În niciun caz nu facem lichioruri fine cu rachiu, țuică sau pălincă!

Lăsaţi alcoolul la macerat pentru minim 8 săptămâni (în singura băutură care poate înlocui alcoolul dublu rafinat este o vodcă de foarte bună calitate care, însă, din cauza preţului va transforma vişinata. Nu o facem in cantitati mari, doar cat sa fie acolo un paharel sa iti intampini musafirii cu visinata. Produs de fabrică cu tradiție și certificare. Bineînțeles că alcoolul folosit la lichioruri de casă este cel dublu rafinat de 96 de grade! La 1 kg de visine adaugam 500 g zahar si 1/2 l alcool dublu rafinat de 90 grade.

Visinata De Casa Bunătăți Din Bucătăria Gicuței
Visinata De Casa Bunătăți Din Bucătăria Gicuței Source from : https://bunatatidinbucatariagicutei.blogspot.com/2020/07/visinata-de-casa.html
Daca bugetul este limitat puteti inlocui alcoolul cu votca ruseasca. Reteta visinata de casa din carte de bucate, retete bauturi. În niciun caz nu facem lichioruri fine cu rachiu, țuică sau pălincă! 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar 600 ml alcool dublu rafinat (87 sau 96 de grade). 400 ml de alcool rafinat.

Peste 14 zile punem alcoolul dublu fafinatsi pret de alte 14 zile iarasi nu deranjam cu nimic.

Contine peste 96% alcool etilic. Visinata, caisata, cornata, afinata, lichioruri de mure, zmeura, de lamaie, de mere si cu siguranta ca mai sunt si altele. Visinata cu alcool dublu rafinat. La 1 kg de visine adaugam 500 g zahar si 1/2 l alcool dublu rafinat de 90 grade. Alcoolul rafinat este obtinut din alcool etilic (spirt).

Visinele din visinata sunt excelente! Daca vi se pare prea dulce visinata mai adaugati putin alcool sau vodca,iar daca vi se pare prea tare mai adaugati putin sirop de visine,depinde de gustul fiecaruia.cand este gata se trage cu mare grija in sticle (nu trebuie agitat prea tare continutul),iar. Eu am facut cu visine simple insa daca doriti incercati si reteta a doua. Vişinele coapte se curăţă de frunze şi codiţe, se spală şi se lasă la uscat. Vișinata este una dintre cele mai populare băuturi de casă și una dintre cele mai ușor de preparat.

Visinata
Visinata Source from : https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/bauturi/visinata.html
La 1 kg de visine adaugam 500 g zahar si 1/2 l alcool dublu rafinat de 90 grade. Vișinile cu alcool se mai lasă la macerat încă 2 luni (8 săptămâni), dar se poate și mai mult. Eu am facut cu visine simple insa daca doriti incercati si reteta a doua. Două kilograme de vişine coapte ● o jumătate de kilogram de zahăr ● o jumătate de litru de alcool dublu rafinat de 90 de grade. Reţete pentru cea mai bună visinată.

Vişinata este o băutură alcoolică foarte aromată, cu un gust dulce, fructat, având culoare roşie sau roz.

Lichior de visine facut in casa. Visinata de casa reteta simpla. Tratamentul se prepara in casa, fara ustensile de metal si. Vişinele coapte se curăţă de frunze şi codiţe, se spală şi se lasă la uscat. Vișinile cu alcool se mai lasă la macerat încă 2 luni (8 săptămâni), dar se poate și mai mult.

Ingrediente 2,5 kg visine, un pumn cirese amare (pentru culoare) 3 plicuri zahar vanilat, 1 kg zahar, 0,5 l alcool dublu rafinat, 0,5 l. „vodca românului este vișinata, băutura tare care ia mințile celor ce exagerează cu băutul ei. Visinata, caisata, cornata, afinata, lichioruri de mure, zmeura, de lamaie, de mere si cu siguranta ca mai sunt si altele. Reţetă tibetană cu usturoi această reţetă veche de 50de ani este. Reteta visinata de casa din carte de bucate, retete bauturi.

Visinata De Casa Bunătăți Din Bucătăria Gicuței
Visinata De Casa Bunătăți Din Bucătăria Gicuței Source from : https://bunatatidinbucatariagicutei.blogspot.com/2020/07/visinata-de-casa.html
Este o rețetă simplă, ușor de făcut și fără o prea mare investiție. Nu o facem in cantitati mari, doar cat sa fie acolo un paharel sa iti intampini musafirii cu visinata. Vișinata este una dintre cele mai populare băuturi de casă și una dintre cele mai ușor de preparat. Singura diferenţă va fi aceea că vişinata va avea o culoare mai închisă deși în multe locuri se folosește țuică sau palincă în loc de alcool dublu rafinat, acest lucru e o greșeală. Lăsaţi alcoolul la macerat pentru minim 8 săptămâni (în singura băutură care poate înlocui alcoolul dublu rafinat este o vodcă de foarte bună calitate care, însă, din cauza preţului va transforma vişinata.

Laşi vişinata la macerat 4 săptămâni.

Bineînțeles că alcoolul folosit la lichioruri de casă este cel dublu rafinat de 96 de grade! Puteți înlocui zahărul, cu miere de albine. Pastrez borcanele in camara, la. Visinele coapte, sanatoase se spala, se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat. Peste 14 zile punem alcoolul dublu fafinatsi pret de alte 14 zile iarasi nu deranjam cu nimic.

Posting Komentar untuk "Reteta Visinata Cu Alcool Dublu Rafinat"