Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Macrou La Cuptor Cu Sos De Rosii

Macrou La Cuptor Cu Sos De Rosii. Cand se inmoaie, punem rosiile decojite si taiate cubulete. Il lasam la cuptor cca o ora si un sfert, pana se. O reteta de peste, pentru zilele cu dezlegare la peste, macrou la cuptor în sos de roșii. Parjoale de dovlecei cu legume la cuptor 900g (6 portii). Turnam peste ei sosul format din suc de rosii, sare, piper, o ceasca de apa, ardei kapia taiat foarte mic, usturoil curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei de masline.

Cand se inmoaie, punem rosiile decojite si taiate cubulete. Peştele se serveşte împreună cu sosul din tavă şi presărat cu pătrunjel proaspăt, tocat. Rețetă de macrou la cuptor în sos de roșii și legume să gătești pește. Acest fel de mancare cu peste in sos tomat se gateste in special vara atunci cand rosiile romanesti sunt proaspete dar merge si in. Se prepară din puține ingrediente in timp foarte scurt.

Plachie De Pește Crap La Cuptor Cu Sos De Roșii Lecturi Si Arome
Plachie De Pește Crap La Cuptor Cu Sos De Roșii Lecturi Si Arome Source from : https://lecturisiarome.ro/2020/03/plachie-de-peste-crap-la-cuptor-cu-sos-de-rosii/
Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea. Macrou la cuptor cu legume (rețetă de macrou marinat în 8 pași). De obicei ne place macroul cu sos de roşii la cuptor, dar în perioada asta, fiind postul crăciunului, cu multe dezlegări la peşte, aveam nevoie de … Stropește peștele cu ulei de măsline. Macrou cu sos de rosii si usturoi la cuptor, o reteta simpla, rapida si gustoasa.

Cand este gata scoateti de la cuptor si serviti cu mamaliguta sau cu orez salbatic.

Cel mai popular era macroul, care se gasea inghetat la alimentara. Urmareste pas cu pas video reteta si vei vedea ce simplu si usor este de facut. Cat pestele sta la cuptor nu trebuie intors, doar se pensuleaza din cand in cand cu sosul din tava. Mai multe retete cu peste gasiti pe. Rețetă de macrou la cuptor în sos de roșii și legume să gătești pește.

Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea. Turnam deasupra sucul de rosii si apa, apoi uniformizam putin pe deasupra folosind o lingura. Macroul cu sos de rosii este o reteta simpla, dar foarte gustoasa pe care o poti savura cu familia. Se prepară din puține ingrediente in timp foarte scurt. Mama pregatea reteta asta ori de cate ori avea ocazia.

Macrou Cu Sos De Rosii Si Măsline Retetele Marianei
Macrou Cu Sos De Rosii Si Măsline Retetele Marianei Source from : https://retetelemarianei.wordpress.com/2010/12/10/macrou-cu-sos-de-rosii-si-masline/
Il lasam la cuptor cca o ora si un sfert, pana se. De cand ma stiu am iubit reteta asta de macrou la cuptor. 4 bucati macrou, 3 rosii, 3 cepe, 1/2 capatana usturoi, o lamaie, zeama de la o lamaie, o lingura pasta de ardei, o frunza de dafin, busuioc uscat, o legatura de patrunjel, sare, piper, 30 ml ulei, 100 ml vin alb.  1/2 de lămâie  2 linguri de ulei de turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru. Cat pestele sta la cuptor nu trebuie intors, doar se pensuleaza din cand in cand cu sosul din tava.

Dati la cuptor timp de 20 de.

De obicei ne place macroul cu sos de roşii la cuptor, dar în perioada asta, fiind postul crăciunului, cu multe dezlegări la peşte, aveam nevoie de … Parjoale de dovlecei cu legume la cuptor 900g (6 portii). Mai multe retete cu peste gasiti pe. 4 bucati macrou, 3 rosii, 3 cepe, 1/2 capatana usturoi, o lamaie, zeama de la o lamaie, o lingura pasta de ardei, o frunza de dafin, busuioc uscat, o legatura de patrunjel, sare, piper, 30 ml ulei, 100 ml vin alb. Rețetă de macrou la cuptor în sos de roșii și legume să gătești pește.

Stropește peștele cu ulei de măsline. Rețetă de macrou la cuptor în sos de roșii și legume să gătești pește. Dati la cuptor timp de 20 de. Cand este gata scoateti de la cuptor si serviti cu mamaliguta sau cu orez salbatic.  1/2 de lămâie  2 linguri de ulei de turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru.

Peste Cu Legume La Cuptor Laura Laurențiu
Peste Cu Legume La Cuptor Laura Laurențiu Source from : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/peste-fructe-de-mare/peste-cu-legume-la-cuptor.html
Aici am postat necesarul de ingrediente, o cantitate mica, numai pentru mine si sa vadeti si voi. Toarnă sosul de roșii peste cei doi pești. Cat pestele sta la cuptor nu trebuie intors, doar se pensuleaza din cand in cand cu sosul din tava. De cand ma stiu am iubit reteta asta de macrou la cuptor. Eu am pus tava direct pe tabla cuptorului pentru a se face.

Turnam peste ei sosul format din suc de rosii, sare, piper, o ceasca de apa, ardei kapia taiat foarte mic, usturoil curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei de masline.

Se prepară din puține ingrediente in timp foarte scurt. Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade pentru 30. Turnaţi sosul în tavă peste macrou, decoraţi cu câteva feliuţe de lămâie şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când vedeţi că peştele este rumenit. Pentru 2 porţii, adică 2 macrouri de mărime potrivită, avem nevoie de: Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea.

Posting Komentar untuk "Macrou La Cuptor Cu Sos De Rosii"