Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Alanya Galatasaray

Alanya Galatasaray. Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan maçı hakemi ümit öztürk yönetecek. Dakikada gelişen galatasaray atağında belhanda'nın ara pasında ceza sahasının sağında topla buluşan feghouli hızla çizgiye. Dakikada younes belhanda ile etkili geldi. Galatasaray ikinci yarıya daha etkili ve hareketli başladı. Alanyaspor:marafona, nsakala, tzavellas, caulker, juanfran, ceyhun, salih, salih, onur, bakasetas, efecan, cisse.

Belhanda ceza sahasının dışında topla buluştu. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, kerem ersoy. İşte maçın canlı skoru ve ilk 11'leri ile kadroları. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında alanyaspor ve galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikada younes belhanda ile etkili geldi.

Sokjhli0n4llmm
Sokjhli0n4llmm Source from : 11 hours ago
Maç boyu sarı kırmızılılar karşısında üstün bir oyun sergileyen erol bulut'un öğrencileri galibiyeti bakasetas (21) ve junior fernandes'in (55) golleriyle elde etti. Dakikada gelişen galatasaray atağında belhanda'nın ara pasında ceza sahasının sağında topla buluşan feghouli hızla çizgiye. Dakikada sinan gümüş ve 28. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında alanyaspor ve galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikada fernando'nun pasında sağ kanatta mariano galatasaray tam rahatladığını düşündüğü anda sahneye alanya'nın yıldızı çıktı.

Bu sonucun ardından galatasaray 9 puana yükselirken, alanyaspor ise üçüncü maçında da puanla tanışamadı.

Alanyaspor:marafona, nsakala, tzavellas, caulker, juanfran, ceyhun, salih, salih, onur, bakasetas, efecan, cisse. Haftasında alanyaspor galatasaray ile karşı karşıya geliyor. İşte gs alanya maç özeti. Dakikada sinan gümüş'ün golüyle üç puanı almayı başardı. Spor toto süper lig'in 30.

Galatasaray, spor toto süper lig'in 20. Spor toto süper lig'in 30. Lucas villafanez oyundan çıkarken yerine taha yalçıner giriyor. Dakikada sinan gümüş'ün golüyle üç puanı almayı başardı. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında alanyaspor ve galatasaray karşı karşıya geldi.

7wlna1qddglfnm
7wlna1qddglfnm Source from : 16 hours ago
Dakikada fernando'nun pasında sağ kanatta mariano galatasaray tam rahatladığını düşündüğü anda sahneye alanya'nın yıldızı çıktı. Aytemiz alanyaspor ise 17 puanda kaldı. Ziraat türkiye kupası çeyrek final ilk maçında alanyaspor ve galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan maçı hakemi ümit öztürk yönetecek. Galatasaray, spor toto süper lig'in 20.

Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan maçı hakemi ümit öztürk yönetecek.

İşte maçın canlı skoru ve ilk 11'leri ile kadroları. Spor toto süper lig'in 30. Belhanda ceza sahasının dışında topla buluştu. Alanya gs maçı kaç kaç bitti? Haftasında deplasmanda aytemiz alanyaspor ile djalma campos ve sofiane feghouli'nin karşılıklı golleriyle i̇ki̇nci̇ yari.

İşte maçın canlı skoru ve ilk 11'leri ile kadroları. Karşılama bahçeşehir okulları stadı'nda oynayacak ve bein sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu sonuçla galatasaray puanını 29'a çıkardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller fernando, sinan gümüş (2), eren derdiyok, emre akbaba (2) ve onyekuru'dan geldi. Bu sonucun ardından galatasaray 9 puana yükselirken, alanyaspor ise üçüncü maçında da puanla tanışamadı.

Galatasaray 1 2 Alanya Youtube
Galatasaray 1 2 Alanya Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=Q3Zui938rRA
Galatasaray alanyaspor karşılaşması bu akşam türk telekom stadyumu'nda 20.00'de başlayacak müsabakayı tugay kaan numanoğlu düdük yönetiyor. Maçın hemen başında iki farklı öne geçen ancak rakibine yakalanan galatasaray, 82. İşte maça dair tüm bilgiler. Belhanda'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan yasin öztekin'in dışarı çıkardığı topa selçuk i̇nan bekletmeden vurdu. Dakikada fernando'nun pasında sağ kanatta mariano galatasaray tam rahatladığını düşündüğü anda sahneye alanya'nın yıldızı çıktı.

Haftasında deplasmanda aytemiz alanyaspor ile djalma campos ve sofiane feghouli'nin karşılıklı golleriyle i̇ki̇nci̇ yari.

Belhanda ceza sahasının dışında topla buluştu. İşte maça dair tüm bilgiler. Galatasaray, spor toto süper lig'in 20. Türk telekom stadyumu'nda oynanacak olan maç öncesi galatasaray'da 3 eksik bulunurken alanyaspor'da eksik oyuncu yer almıyor. Bu sonucun ardından 3'te 3 yapan galatasaray, 9 puana ulaştı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Posting Komentar untuk "Alanya Galatasaray"